Camping De Breede, Warffum

Camping De Breede, Warffum

Na de volle camperplaats in Noordpolderzijl moesten we wat. Omdat de we volgende dag een afspraak in de buurt hadden, kwamen we terecht op camping De Breede, vlak bij Warffum. Een 10 minuten rijden vanaf Noordpolderzijl.

Camping De Breede is een vrij kleine camping met een buitenzwembad er naast. Nu, in het laagseizoen, konden we voor €12,50 terecht op een van de camperplaatsen. *)

De camping is eenvoudig, maar netjes. Uiteraard was het nu heel rustig. Zo buiten het seizoen vind je er maar enkele gasten. Wel werd gelijk duidelijk dat het een camping voor kinderen is. Bij de ingang staat bij een hokje een aantal skelters en op het 2e veld zijn speelgelegenheden.

Klik op de foto voor vergroting

Het zwembad zijn we niet geweest, maar je komt er toch om je aan te melden. Zo op het eerste gezicht maakt het een nette indruk.

Wat me opviel bij de camping was de goed verzorgde grasmat zonder kale plekken. Nadeel was wel dat op ons gedeelte het afgemaaide gras was blijven liggen. Dat loop je dus altijd naar binnen.

OpWegMetBoris heeft op Google Maps een aantal lijsten om de plaatsen die op de website voorkomen makkelijk terug te vinden:
https://OpWegMetBoris.nl/maps
(de lijsten bevatten meer plekken dan we bezocht hebben. Er staan ook plekken op om te bezoeken als we in die regio komen.)

*) wel even opletten dat je inderdaad een camperplaats krijgt, voordat je het weet sta je (zoals bij veel campings) op een duurdere gewone campingplaats.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: