Camperplaats Westervoort

Camperplaats Westervoort

Vandaag moesten we in Arnhem zijn. Zoals gewoonlijk vertrokken we eerder en kwamen gisteren in Huissen aan. Een kleinere plaats onder Arnhem. Dat stadje heeft een leuk centrum. Prima plek om dus even de nodige boodschappen te doen.

Toen we daar de parking met de camperplaatsen opreden zagen we dat het er al redelijk vol stond met campers. De camper hebben we toen maar even op een andere parkeerplaats dichterbij het centrum gezet en onze boodschappen gedaan. Daarna verder gereden.

We streken neer in Westervoort. Dat heeft een groot parkeerterrein bij de sportvelden, met aan het eind 4 camperplaatsen. Daar waren gelukkig nog een paar plaatsen vrij.

De camperplaats is een stuk rustiger. Wel wat lokaal verkeer. Vooral van mensen die oud papier naar de sportvereniging brengen. (erg rustig dus)

’s Ochtends werd ik gewekt door de grasmaaier die een deel van de velden onder handen nam. Al met al een prima plek om te toeven dus.

De plek is gratis, maar goed verzorgd. Naast een paar kleine prullenbakken, ook een grotere. Verder geen voorzieningen.

OpWegMetBoris heeft op Google Maps een aantal lijsten om de plaatsen die op de website voorkomen makkelijk terug te vinden:
https://OpWegMetBoris.nl/maps
(de lijsten bevatten meer plekken dan we bezocht hebben. Er staan ook plekken op om te bezoeken als we in die regio komen.)


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: