Camperplaats Rijnhaven Wageningen

Camperplaats Rijnhaven Wageningen

De camperplaats in Wageningen gaf me van te voren al een dubbel gevoel. Ik was er al wel eens eerder geweest, maar toen was het elke keer vol en moest ik verder rijden.

De camperplaats heeft een heel mooi uitzicht over het natuurgebied wat er achter ligt. ‘De Wageningse Geul’ is een oude rivierbedding. Daar achter ligt ‘de bovenste polder’ waar de steenfabriek staat. De schoorsteen kun je vanaf de camperplaats zien liggen.

Maar aan de andere kant van de camperplaats ligt de cementfabriek waar het behoorlijk druk kan zijn met vrachtwagens. Ik was er in de bouwvak en heb er geen last van gehad. Waarschijnlijk sliep ik goed en is mn camper goed geïsoleerd. Maar m’n buurman had het er over dat ze al om 5 uur gingen rijden.

De moeite waard om te overnachten? Voor mij zeker als ik in de bouwvak in Wageningen moet zijn. Maar op andere momenten zou ik blijven twijfelen.

Klik op de foto voor vergroting

Op de foto’s alleen wat plaatjes van de Wageningse Geul. Een andere keer wellicht plaatjes van de bovenste polder.

Opmerking: de vuilcontainers staan op de kade in de haven vlak bij het havenkantoor.

Aanrader in Wageningen is een klein nieuw eethuisje:

Jammer dat de gemeente geen plaats kon verzinnen voor campers om te overnachten buiten de bouwvak.

Aardige reactie van de gemeente Wageningen. De gemeente vulde wel aan dat deze camperplaatsen er zijn zolang er geen marktpartijen zijn die camperplaatsen aanbieden. (zie timeline gemeente Wageningen)

OpWegMetBoris heeft op Google Maps een aantal lijsten om de plaatsen die op de website voorkomen makkelijk terug te vinden:
https://OpWegMetBoris.nl/maps
(de lijsten bevatten meer plekken dan we bezocht hebben. Er staan ook plekken op om te bezoeken als we in die regio komen.)


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: