Camperplaats De Willige Waard

Camperplaats De Willige Waard

Onderweg door het groene hart vonden we afgelopen zomer deze nieuwe camperplaats. Het was een boerenbedrijf maar is ondertussen omgebouwd tot een camperplaats met prima faciliteiten.

We werden erg vriendelijk ontvangen op deze heel rustige camperplaats. Het gedeelte waar, wij stonden was, erg beschut en dicht bij douche, toilet, wasgelegenheid en overige faciliteiten.

Voorbij de schuur zijn ook nog een aantal plaatsen met uitzicht over de weilanden.

Klik op de foto voor vergroting

Voor ons was het een heerlijke plaats om van alle rust te genieten en we wensen Anneke en Gerrit heel veel succes met hun nieuwe avontuur!

De Willige Waard
https://www.dewilligewaard.nl
Lekdijk West 76
3411 MZ Lopik
Google Maps: https://g.co/kgs/4gUoJ6

Telefoon (tussen 10 en 22 u)
0182-385633
06-33180582

Update 15 juni 2019:

Hartelijk gefeliciteerd Anneke en Gerrit!

Volkomen terecht dat jullie zo hoog eindigden met jullie inzet. We hebben heel erg genoten!

https://www.lopik.nl/inwoners/nieuws_41226/item/camperaars-verkiezen-de-willige-waard-in-willige-langerak-tot-beste-camperlocatie-provincie-utrecht_130829.html

Komend jaar zullen we nog wel vaker deze kant op komen. In het gebied van de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Lopikerwaard liggen tal van kleinere camperplaatsen die we eens willen bezoeken.

OpWegMetBoris heeft op Google Maps een aantal lijsten om de plaatsen die op de website voorkomen makkelijk terug te vinden:
https://OpWegMetBoris.nl/maps
(de lijsten bevatten meer plekken dan we bezocht hebben. Er staan ook plekken op om te bezoeken als we in die regio komen.)


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: