Google Maps lijsten

Op Google Maps heb ik een aantal lijsten gemaakt. In eerste instantie voor mijzelf, maar wellicht ook voor meer mensen interessant.

De lijsten met camperplaatsen ontstonden doordat ik een eigen selectie van camperplaatsen op m’n navigatie wilde.

De lijst met boerderijwinkels en camperplaatsen is tot stand gekomen met behulp van een paar Facebook groepen. Ik hoop dat die lijst nog verder uitbreidt. Het is wel een erg relaxte manier van camperen op die manier. Zeker als je ‘gewoon even voor een paar dagen de deur achter je dicht trekt’.

Camperplaatsen en tussenstops

Blogs over een aantal bezochte camperplaatsen vind je hier terug.

Een laatste lijst bevat tussenstops. Kenmerkend is dat ze rustig zijn. Soms zijn het parkeerplaatsen, maar er staan ook leuke plaatsen op om koffie re drinken. Misschien dat ik die ooit nog eens verder opsplits.

Blogs over bezochte tussenstops vind je hier terug.

Onderstaande lijstjes ontstonden toen ik een beetje aan het experimenteren was met het opslaan van plaatsen om reisroutes te kunnen plannen.

Zo’n reisje langs de Rijn leek me wel leuk, maar t was lastig om zo op de kaart precies de loop van de Rijn te kunnen volgen. De lijst kun je zo weergeven in Google Maps en in een eigen lijst plaatsen zetten waar je naar toe wilt. Die gedeelde lijst van mij kun je na gebruik verwijderen.

Tot nu toe hebben we lang niet alle plaatsen bezocht.

Handige websites met kaartjes

Naast mijn eigen lijsten gebruik ik ook een aantal websites voor het plannen van een reis. Aangevuld met andere websites die wellicht van pas komen.

Heb je vragen of aanvullingen, dan hoor ik het graag:

Error: Contact form not found.

%d bloggers liken dit: