Update bankje

IMG_20171231_153542

Voor de keuring had ik onder de bank een heel eenvoudige bergruimte gemaakt met 3 kratjes. Lekker licht voor de keuring, maar in de praktijk niet handig.

Toen ik de kachel liet inbouwen verving ik het achterste en middelste kratje door wat kortere laden. Dat beviel goed tot ik achter het rechter krat ruimte nodig had voor de elektra. Waarschijnlijk laat ik dit zo even voor wat het is en wordt het definitieve bankje gewoon iets dieper.

Het idee van die kratjes had ook erg te maken met de manier waarop ik een caravan gebruikte. Na gebruik gingen er veel spullen weer uit. De camper gebruiken we het hele jaar door en dan wil/hoef je niet meer zoveel mee naar huis te slepen.

Update juni 2018:

Het bankje is nog net zo. Wel is het in de tussentijd een paar keer wat verplaatst om ruimte te maken. Dat laatste krat zal ook wel verdwijnen. Met de grotere koelkast zullen we ongetwijfeld vaker voor ‘vers’ kiezen.

Update juli/dec 2018:

In een discussie werd even duidelijk waarom onze bank waarschijnlijk niet werd goedgekeurd voor zitplaatsen. Aan zitplaatsen die meetellen voor het kenteken worden uiteraard eisen gesteld. Deze eisen zijn in de loop van de jaren strenger geworden en zijn afhankelijk van het gewicht (boven de 3,5t lichtere eisen). In het blog over zitplaatsen en autogordels ga ik daar verder op in.

Laatste update: 17 april 2019


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: